Contact
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Prevent Absent

Stokrooieweg 20

3511 Hasselt

​​

Tel: +32 (0)498 93 96 37

Info@preventabsent.com

© 2019 by Prevent Absent.

Blok 2A
 
Take-a-walk@The-wild-side

We trekken de natuur in en geven iedereen de kans om kennis te maken met ‘mindfull’ wandelen en de vele gezondheidsvoordelen ervan.  Tijdens deze tocht worden er  ademhalingstechnieken aangeleerd om het mentale, emotionele en fysieke welzijn te verhogen. Boeiende wetenswaardigheden verteld over de verborgen wereld van het bos en de bomen, de wetenschappelijk bewezen plek om optimaal te re-creëren.

Elevate your ‘Health’ Day

Een kleine investering in het groot menselijk kapitaal!

​Doel en concept

‘Preventief Absentëisme’ op de werkvloer efficiënt bestrijden via een boeiend interactief bedrijfsevent dat volledig in het teken staat van het ‘Algemeen welzijn’ van de werknemer.

 

Duur (aanpassingen mogelijk)

 

Begin: 10.00 uur

Einde: 16.00 uur

 

Na blok 5 kan het event uitgebreid worden met extra catering (bv. BBQ)

 

Aantal deelnemers en prijs (6u standaardpakket)

 

Standaardpakket: 20 personen (Max): 2900,- € Excl. BTW

Bij minder deelnemers is er enkel een reductie van de cateringprijs pp minder : 35€ (max. 350€ reductie)

                                                                        

Mogelijke uitbreiding met ‘E-Mountainbiking-tocht’ voor 10 personen: + 450 € excl. btw.

 

​Locatie(s)

 

Standaard in Limburg. Op verzoek van de klant is elke verzorgde locatie gelegen aan de rand van een prachtig natuurgebied mogelijk.

​Blok 1
 
Welcome@our-table

Aankomst, verwelkoming met ‘gezond lekkers’ op ‘Prevent Absent’ wijze en kennismaking met de activiteiten van de dag.

Digitale bodyscan met medisch geavanceerde meetapparatuur ‘Multiscan pro’.

 

Tijdens het event wordt elke  deelnemer  digitaal gemeten en ontvangt parameters mbt de algemene welzijnsscore, lichaamssamenstelling, stressbestendigheid, fysieke kracht, autonoom zenuwstelsel, orthomoleculair voedingsadvies en bewegingsadvies.

Blok 2B 
 
Take-E-ride@The-wild-sidE

 

Wie het graag wat sportiever wil kan kiezen voor een prachtige mountainbike tocht met keuze tussen de nieuwste, kwalitatieve mountainbikes en E-mountainbikes. 

Blok 3
 
PAUZE met gezonde lunch, relax- & experience time

 

De deelnemers kunnen genieten van een gezonde lunch, heerlijk relaxen op de medische andullatiesystemen, even herbronnen in de prachtige omgeving of kennis maken met  de gezondste ‘outdoor sport’, de ’Streetsteppers’.

Blok 4
 
Too Blessed to be Stressed

 

Op een interactieve manier worden aan de hand van een quiz, methodes, tips en tricks aangereikt om stress te beheersen op de werkvloer en meer ontspannen en gezonder door het leven te gaan.

Er zal uitleg gegeven worden over hoe de resultaten van hun persoonlijke digitale bodyscan geïnterpreteerd moeten worden.

Blok 5 
 
Time to play met ‘Healthy’ afsluiter

 

Origineel, plezierig en team-spirit bevorderende activiteit om af te sluiten. Binnen of buiten, afhankelijk van het weer.

De deelnemers kunnen tijdens deze blok genieten van gezonde theesoorten en snacks.​

Na het evenT

We streven ernaar om met de ontdekkingen en ervaringen zoveel mogelijk ‘Live-Changing’ te zijn op gebied van gezondheidspreventie, self-care en respect voor de natuur.

Na afloop van de ‘Elevate Your Health Day', ontvangt elke deelnemer een map met recepten, oefeningen en gedemonsteerde gezondheid-app’s die aan bod kwamen.

Bijkomend ontvangt iedereen een mail met de resultaten van de persoonlijke bodyscan waarin de mentale en fysische gezondheidstoestand gemeten werd, inclusief orthomoleculair voedingsadvies én bewegingsadvies. Indien gewenst kan daarna een afspraak gemaakt worden voor een uitgebreide 'Pro’ meting en/of  de resultaten van de meting op de 'Elevate Your Health Day' met gepersonlaliseerd advies, individueel te bespreken 

Wilt u graag uw team of medewerkers optimaal laten functioneren? Laat ons hieraan bijdragen en schrijf in voor deze educatieve, boeiende en gezondheidsbevorderende dag!

Health is not valued till sickness comes

ThomasFüller