top of page
IMG_0397.jpg

Katleen Telemans

Mijn verhaal begint in de kindertijd. Het gezonde leven werd me door mijn moeder letterlijk met de paplepel ingegeven.

Biologisch vlees en groenten, veel bewegen, foto’s van mijn oma die yoga beoefende,rondslingerende boeken over pilates en universele energie…


Als kind sla je al deze informatie onbewust op maar doe je er eigenlijk niet zo veel mee totdat je ondanks al de meegekregen waardevolle informatie,  als ‘twintiger’ zelf geconfronteerd wordt met een energie tekort. Ik dacht dat ik supergezond at maar na een bezoek aan een natuurgeneeskundige bleek dat ik  het verkeerde at.


Ik was veel te ‘Yin’ en zou via de juiste voeding meer in balans komen en bijgevolg mijn energie terug herwinnen.

Voeding ‘op maat’, polariteit en alternatieve geneeswijzen werden de rode draad in mijn leven.


Samen met Wim, mijn echtgenoot, die al jaren voltijds in de gezondheidssector actief was, besloten we  om ’Prevent Absent’ op te richten.

 

Onze missie is iedereen die verder wil kijken dan het ‘toe dekken van de klacht’ zo goed mogelijk te informeren en helpen om gezond te blijven of te worden. Wij doen dit met hart en ziel, en omdat we het als koppel beleven worden de kennis, motivatie en ervaring enkel maar versterkt.


Wij  zijn ervan overtuigd dat gezondheid een holistische aanpak ( bekijkt de mens als één samenhangend geheel ) nodig heeft en niet enkel symptoombestrijding waardoor mensen van de regen in de drop verzeild geraken.


Ben jij op zoek naar een antwoord op je gezondheidsvragen. Twijfel dan niet om ons te contacteren!


Wim en ik wensen je alleszins heel veel ‘Gelukkig zijn’ toe !

Katleen

bottom of page