Contact
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Prevent Absent

 

Stokrooieweg 20

3511 Hasselt

Flanders Bike Valley

Tervanstraat 2B

3583 Beringen

​​

Tel. Katleen  +32 (0)498 93 96 37

Tel. Wim       +32(0)475 45 27 43

Info@preventabsent.com

© 2019 by Prevent Absent.

Katleen Telemans

Mijn verhaal begint in de kindertijd. Het gezonde leven werd me door mijn moeder letterlijk met de paplepel ingegeven.

Biologisch vlees en groenten, veel bewegen, foto’s van mijn oma die yoga beoefende,rondslingerende boeken over pilates en universele energie…


Als kind sla je al deze informatie onbewust op maar doe je er eigenlijk niet zo veel mee totdat je ondanks alles als ‘twintiger’ zelf geconfronteerd wordt met een energie tekort. Ik dacht dat ik supergezond at maar na een bezoek aan een natuurgeneeskundige bleek dat ik verkeerd at.


Ik was veel te ‘Yin’ en zou via de juiste voeding meer in balans komen en bijgevolg mijn energie terug herwinnen. Voeding ‘op maat’, polariteit en alternatieve geneeswijzen werden de rode draad in mijn leven.


Vorig jaar heb ik de stap gezet om samen met Wim, mijn echtgenoot die al jaren voltijds in de gezondheidssector actief was, ’Prevent Absent’ op te richten. Onze missie is iedereen die verder wil kijken dan het ‘toe dekken van de klacht’ zo goed mogelijk te informeren en helpen om gezond te blijven of te worden. Wij doen dit met hart en ziel, en omdat we het als koppel beleven wordt de kennis, motivatie en ervaring enkel maar versterkt.


Samen zijn wij ervan overtuigd dat gezondheid een holistische aanpak ( bekijkt de mens als één samenhangend geheel ) nodig heeft en niet enkel symptoombestrijding waardoor mensen van de regen in de drop verzeild geraken.


Ben jij op zoek naar een totale aanpak van je gezondheid waarin eerst meten, analyseren en adviseren aan bod komen, om vervolgens een op maat gemaakt gezondheidstraject uit te stippelen met de geschikte behandelingen en waarin beweging, voeding en ontspanning centraal staan? Twijfel dan niet om ons te contacteren!


Wim en ik wensen je alleszins heel veel ‘Gelukkig zijn’ toe !

Katleen