top of page

Multiscan FIT

Dankzij de Multiscan Fit krijg je een goed inzicht van je algemene gezondheid en de belastbaarheid van je lichaam. Na de meting die slechts enkele minuten duurt, lopen we direct jouw meetresultaten door en kun je aan de slag met de eerste 3 adviezen.

Meten is weten, is niet voor niets een gevleugelde uitspraak. Dat geldt ook voor je lijf. De Multiscan Fit meting geeft je inzicht over je lichaam, de status van jouw gezondheid op het gebied van o.a. leefstijl, voeding en suppletie, zuurgraad, en mentale gezondheid, sport en beweging.

Bovendien biedt de multiscan handvatten waar je direct mee aan de slag kunt. Het blijft dus niet bij inzicht, je kunt meteen aan je gezondheid werken om je fitter en meer in balans te voelen.

De verslagen zijn visueel en na onze bespreking wordt je persoonlijke rapport per mail met je gedeeld zodat je het nog eens op je gemak kan doornemen.

Wanneer je naar aanleiding van testresultaten aan de slag bent gegaan, dan wil je natuurlijk weten of je inspanningen resultaat opleveren. Een volgende test zal je direct vertellen hoe je lijf hierop reageert en nemen we samen de resultaten door.

image001.jpg
bottom of page